tiistai 2. tammikuuta 2007

Burritos à la Jenni




Pyhien jälkeen jääkaappimme ammottaa tyhjyyttään. Nyt tekisi pitkästä aikaa mieli jotain tulista meksikolaista. Kauppareissulta mukaan tarttuu vihanneksia, broilerin fileetä ja valkosipulilla maustettuja tortilloita. Pienen kädenväännön jälkeen päädymme yksimielisesti kokeilemaan muunneltua versiota burritoista.
Resepti osoittautuu helpoksi ja maukkaaksi. Kokeilemisen arvoista! :)


Burritos à la Jenni

6 burritosta

1 paketti valkosipulilla maustettuja tortilloita (paketti sisältää yleensä n. 6 tortillaa)
1/2 prk fajitas salsaa (hot)
1 paprika
3 tomaattia
1 sipuli
1/2 kesäkurpitsa
2 valkosipulinkynttä
1tölkki maissia suolaliemessä
n.450g hunajamarinoitua broilerin fileesuikaleita
1dl cream fraichèa
juustoraastetta (cheddar)
aurajuusto murua
suolaa, pippuria, currya



Paista broilerin fileepalat kypsiksi pannulla. Kaada sekaan fajitas salsa kastike ja cream fraichè. Anna hautua hetki.
Pilko sen jälkeen kaikki vihannekset pieniksi viipaleiksi ja kuullota kevyesti pannulla, tilkassa öljyä. Sekoita joukkoon maissi, ja nosta vihannesseos pois liedeltä.

Nostele jokaisen tortillan sisälle broilerkastiketta, vihannesseosta ja juustoraastetta ja kääri tortillat rullalle vierekkäin laakeaan vuokaan. Sirottelle lopuksi tortillarullien päälle juustoraastetta ja aurajuustomurua. Paista 200 C, n. 20 min. Koristele valmiit burritot lopulla kasvisseoksella ja cream fraichèlla.





Ei kommentteja: